Monday 9 March 2009

8 Martie - continuare

Am iesit din casa pana la urma. Un soare frumos a caracterizat prima parte a zilei. In momentul in care m-am decis in sfarsit sa ies pe usa s-a pornit cea mai grotesca manifestare climaterica londoneza: ploaie si vant rece. Eram imbracata subtire si tremuram din toate fribrele corpului. M-as fi putut intoarce acasa, sa-mi fac un ceai fierbinte si sa termin de citit cartea "Manaca, roaga-te, iubeste" a lui Elizabeth Gilbert (pe care am terminat-o intr-advar ieri cu regret, caci i-am sorbit fiecare pagina), insa ideea de a sta in casa imi provoaca fiori reci pe sira spinarii. E ca picatura chinezeasca, ma innebuneste. Asa ca am preferat fiori reci de ploaie si vant si mi-am spus ca oricum probabil asta si merit.
Am baut o cafea intr-o cafenea in Notting Hill, am mers prin frig si fara chef mai mult de o ora (plimbare rece) si apoi am mancat la Ping Pong. M-am intors acasa inghetata si fara chef si m-am bucurat din suflet ca nu era nimeni acasa si nu trebuia sa dau ochii cu cineva sau sa schimb saluturi si politeturi.
Tot Alina mi-a dat de cap si de data asta: mi-a sugerat ca starile astea ale mele se pot datora lipsei de vitamine, calciu si magneziu din organism.
Sincer, sper din tot sufletul asta sa fie cauza, ca nu mai suport starile pe care le am. Ma simt ca Virginia Woolf in pragul sinuciderii...

4 comments:

  1. I know how you feel....ia vitamine dar ai grija ca e si depresia...nu e vina ta, look here: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1160486/Generation-Lonely-The-disturbing-epidemic-culture-happiness-duty.html

    Stii cine:)

    ReplyDelete
  2. P.S Have you joined Facebook yet? :)

    ReplyDelete
  3. hai s-o luam asa... probabil ca ai o lipsa primavaratica de vitamine si de endorfine, plus ca stai in tara in care ploua non-stop - deci un motiv grav de depresie.
    DAR: ai baut o cafea in Notting Hill (nici nu stiu cum arata de fapt, am vazut in filme :)) si te pune in miscare drinta de a nu sta in casa, chiar si pe vreme rea. din punctul meu de vedere, e mai bine decat sa stai in casa ta, alaturi de iubitul tau care oricum ignora weekendul si ziua de 8 martie, asa ca... unde e problema?

    ReplyDelete
  4. Haha, ai dreptate, ar trebuie sa rectific :am avut o zi frumoasa!!! :))) Da, sigur e din cauza vitaminelor, ca azi doar mi le-am cumparat (deci inca nu am inceput sa le iau) si deja ma simt mai bine. Si mai sunt si alti factori la mijloc pe care ii identific unul cate unul si le fac de petrecanie.
    Permite-mi sa iti urez eu "La multi ani" de 8 Martie si sa te invit la o cafea in Notting Hill (si chiar vorbesc serios) :)

    ReplyDelete